Forsiden - Produkter - Tilskuddsordning - Bilder - Kontakt

1

Toshibas Toppmodeller

Toshibas toppmodeller har fått tilnavnet Daiseikai på japansk, dette betyr super- ren - komfort. Daiseikai-modellene har i tillegg til høy avgitt varmeeffekt og høy effektfaktor et meget effektivt luftfiltreringssystem. Daiseikaimodellene har også et attraktivt design og spesielt lavt lydnivå på både inne- og utedel. Hvis du ønsker det beste og vil ha design, lavt lydnivå og maksimal strømbesparelse i en og samme modell så bør du velge en Daiseikai.

Toshiba kommer nå også med en Daiseikai Polar-modell som er utviklet spesielt for det ekstreme klima vi har i Norge. Den har i tillegg en "vedlikeholdoppvarmingsfunksjon" som passer for hytter som brukes sjelden, men som må holdes frostfrie.

Daiseikai Polar-modellene er tilgjengelige i tre størrelser

Daiseikai Design-modellene er tilgjengelige i tre størrelser

 Daiseikai (RAS-10GAVP-E/RAS-B10GKVP-E)

·          Fjorårets testvinner

·          Noen få igjen. Nå kr 19.000,- ferdig montert

·          Passer for areal opptil 50-60m2

Toshibas designmodeller
Toshibas Designmodeller har et nytt, moderne og attraktivt design. Maskinene passer for deg som er opptatt av at ditt tekniske utstyr også skal se bra ut, i tillegg til at det gir deg en lun og varm bolig og reduserer strømregningen din. Maskinene utmerker seg med høy effektfaktor (COP) ved lave utetemperaturer.Designmodellene er tilgjengelige i to størrelser

To innedeler for mer fleksibel oppvarming

Oppvarming fra to punkter gir jevnere fordeling av varmen i en større del av boligen enn hva man oppnår med en maskin med en innedel og en utedel. Til multimaskinene med to innedeler kan du velge mellom designmodellene eller toppmodellene (Daiseikai) som innedeler. Du kan f.eks ha en Daiseikai innedel i stua - hvor luftfiltrering, design og lavt lydnivå er viktig og en designmodell i kjellerstua hvor kanskje ikke luftfiltreringen er like viktig. I tillegg kan du velge kanal innedeler for skjult montasje.

Toshibas varmepumper med to innedeler er tilgjengelige i to størrelser:

Tre eller fire innedeler for større boliger og næringslokaler
I større boliger eller næringsbygg hvor flere soner skal varmes opp eller kjøles separat er varmepumper med tre eller fire innedeler meget aktuelle løsninger. Du unngår på denne måten å plassere flere utedeler på fasaden, men klarer deg med en utedel. Varmepumpene med tre eller fire innedeler leveres med designmodeller som er spesielt tilpasset større multimodeller. I tillegg kan du velge kanal innedeler for skjult montasje.

Toshiba varmepumpe med 3 og 4 innedeler